top of page

VÅRA TJÄNSTER

Byggnadsplåtslageri

Vi gör en besiktning och ger förslag på vilket material och utförande som är mest lämpade och kostnadseffektiva i samråd med era önskemål.

Takmålning

Vi utför målning på alla slags plåttak, vilket kräver stor kunskap vad det gäller rengöring och målningsbehandling.

Egen tillverkning

Vi har vår egen verkstad med egen personal i Saltsjö-Boo där vi tillverkar och måttanpassar det mesta av materialet som skall monteras hos er.

Takskottning

Vi skyddar din fastighet och allmänheten genom att vi skottar och håller era tak rena från snömassor samt istappar. Vi är utbildade inom Skotta Säkert.

Snickeriarbeten

Vi utför även snickeriarbeten med egen personal via vårt systerbolag CM Gruppen Sverige AB. Då underlaget ofta även är skadat under taket löser vi det smidigt med snickare samt tillhörande byggställningar.

Takavvattning

Vi monterar hängrännor och stuprör och ser till att ni får en fungerande takavvattning på era fastigheter.

Tätskikt

Vi lägger tätskiktsmattor (papp) och takdukar med marknadens bästa material. Vi utför svetsning av tätskikt med utbildad personal inom Heta Arbeten.

Tegelomläggning

Vi utför omläggning och restaurering av tegeltak/betongtak samt tillhörande arbeten.

Taksäkerhet

Lagstiftningen har skärps inom taksäkerhet och vi gör en besiktning av ert tak för att se om de uppfyller lagkraven. Vi monterar takbryggor, takstegar, förankring av personlig fallskyddsutrustning, vajersystem, glidskydd, fallskyddsräcken, snörasskydd. Vi är utbildade inom taksäkerhet i samarbete med CWL.

Nytt projekt (35).png
Nytt projekt (36).png
Vi har Skotta säkert utbildning samt är medlemmar i:
I samarbete med vårt systerbolag
cm_vit.png
bottom of page