GALLERI

Välkommen till vår projektgalleri där vi stolt presenterar några av våra senaste plåtslageriprojekt. Varje projekt är unikt och speglar vår passion för hållbarhet, kvalitet och skicklighet. Bläddra igenom bilderna för att se hur vi har förvandlat idéer till verklighet och skapat robusta och stilfulla lösningar för våra kunder.

Se vårt digitala galleri och upplev en härlig mix av projektbilder, snöskottningssituationer och sköna stunder från vår firma. Här delar vi ögonblick av kreativitet och teamwork. Utforska atmosfären på kontoret, se hur vi tacklar snöiga utmaningar, och fånga glimtar av vår gemenskap. Välkommen att kika på dessa snapshots av vårt dagliga äventyr på P&B Plåtslageri AB!

Tryck på bilderna för att se de större!

Vår verkstad i Saltsjö-Boo,

Välkommen!

Varmt välkommen till vår företagslokal i Saltsjö Boo, där våra projekt tar form! Det är här, i hjärtat av vår verksamhet, som vi bedriver vår tillverkning och utgår från när vi skapar lösningar för våra kunder. Även vårt systerbolag CM Gruppen Sverige AB finns här.

Behöver du en offert?

Vi på P&B Plåtslageri har under 40 år jobbat med takentreprenader. Ett nytt tak skall hålla i många år och då behöver ni anlita en kunnig och pålitlig plåtslagare.

Vi har vår egen verkstad i Saltsjö-Boo.