TJÄNSTER

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av plåtslageritjänster som visar vår precision och passion. Med nästan 40 års erfarenhet är vi din pålitliga partner för alla dina plåtarbetsbehov. Utforska våra tjänster nedan och låt oss vara din första anhalt för plåtarbeten!

PLÅTARBETEN

Hållbart. Säkert. Långvarigt.

P&B Plåtslageri AB är ett plåtslageri i Stockholm med nästan 40 års erfarenhet i branschen. Vi är specialiserade på alla typer av takläggning och är stolta över att tillhandahålla högkvalitativt arbete till våra kunder.

Vi erbjuder en omfattande och pålitlig service för alla typer av plåtarbeten, med fokus på hållbarhet och säkerhet.

ROT-ARBETEN

För privatkunder med möjlighet till ROT-avdrag.

Med ROT-avdrag kan du spara pengar samtidigt som du får högkvalitativa resultat. Vi ansöker åt dig så du slipper hantera processen, vilket gör renoveringen enklare och mer bekväm för dig.

Lita på vårt erfarna team för att ta hand om alla detaljer medan du njuter av de förmånliga ekonomiska fördelarna med ROT-avdraget.

TAKSÄKERHET

Trygghet på varje tak.

På varje tak som beträds är taksäkerhetsutrustning en absolut nödvändighet. Vi prioriterar säkerheten året runt, inte bara för våra yrkesmän som arbetar på taket, utan också för alla som kan vistas i dess närhet. Därför ser vi till att det finns tillräckliga skyddsanordningar såsom räcken, fallskydd och snörasskydd för att minimera riskerna och skapa en trygg arbetsmiljö.

Hos oss är säkerheten inte bara en tanke utan en grundläggande del av varje arbetsprocess

TAKSKOTTNING

Säkerställer ett tryggt och välfungerande tak under vintermånaderna.

Takskottning är en viktig del av underhållet för ditt hem eller företag, särskilt under vintermånaderna.

Överbelastning av snö på taket kan leda till allvarliga skador och risker för strukturer och människor nedanför. Vi på P&B erbjuder professionela takskottningstjänster för att säkerställa att ditt tak är fritt från snö och is. Vårt erfarna team använder säkra och effektiva metoder för att avlägsna snön utan att skada taket. Kontakta oss idag för att boka din takskottning och håll ditt tak i gott skick året runt.

VI GÖR MER!

Kontakta oss med din idé så löser vi det tillsammans!

Om du har något specifikt arbete som inte finns med på vår lista, är det bara att höra av dig så löser vi det tillsammans.

Kontakta oss!

Vårt arbetssätt

01.

Offert

Få en tydlig och rättvis offert från oss. Vi förklarar kostnaderna noggrant, utan dolda överraskningar.

02.

Planering

Vi planerar varje steg noga för att hålla projektet på rätt spår. Tydliga mål och tidslinjer är vår väg till effektivitet.

03.

Genomförande

Vårt engagerade team tar hand om jobbet med precision och öppen kommunikation, från början till slut.

04.

Uppföljning

Efter avslutat arbete följer vi upp för att säkerställa att allt är som det ska och att du är nöjd. Din åsikt är viktig för oss.

Behöver du en offert?

Vi på P&B Plåtslageri har under 40 år jobbat med takentreprenader. Ett nytt tak skall hålla i många år och då behöver ni anlita en kunnig och pålitlig plåtslagare.

Vi har vår egen verkstad i Saltsjö-Boo.